cosul meu
0

Niciun produs in cos

Termeni si Conditii

Introducere

Urmatorii sunt termenii unui acord intre dumneavoastra si INTELIROM GROUP SRL Prin accesarea sau utilizarea acestui site Web, confirmati ca ati citit, intelegeti si acceptati acesti termeni. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati acest site web si/sau serviciile oferite de INTELIROM GROUP SRL.

INTELIROM GROUP SRL poate, in orice moment si fara notificare, sa modifice acesti Termeni de Utilizare si alte informatii pe care le contine acest site web. De asemenea, INTELIROM GROUP SRL poate aduce imbunatatiri sau modificari produselor, serviciilor sau programelor descrise pe acest site, in orice moment si fara notificare.

Societata comerciala INTELIROM GROUP SRL (Adresa sediu social: Str. Regimentul 11 Siret, nr.38, bl.C29, cam.2, mun. Galati, judetul Galati, Cod fiscal: 35830481, Reg.com, J17/491/2016, CONT: RO88INGB0000999905785086, ING BANK, e-mail contact: contact(@)intelirom.ro) va fi numita in continuare INTELIROM.

Termeni si conditii

1. INTELIROM nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de SITE.

2. Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi trimise catre noi prin formularele existente in SITE, inclusiv la pagina de CONTACT sau prin telefonul publicat in acest site.

3. Utilizatorul are obligatia de a ne furniza date de contact corecte si cu privire la proiectul dorit. INTELIROM nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

4. INTELIROM nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

5. Nu puteti copia si printa continutul SITE-ului fara acordul scris a INTELIROM, acord oferit exclusiv de la adresa de email contact(@)intelirom.ro

6. Toate serviciile prezentate pe INTELIROM se supun termenilor si conditiilor contractuale stipulate in contractele de prestari servicii pe care INTELIROM le semneaza cu clientii sai. Aceste conditii sunt negociabile de catre parti si pot fi modificate in timp, conform normelor legale, printr-un act aditional semnat de ambele parti.

7. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.intelirom.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre INTELIROM si vizitatori/utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. Fiind de acord cu a acesti Termeni si Conditii, vizitatorii/utilizatorii isi asuma in totalitate aceste riscuri.

8. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere INTELIROM pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prevazute de acesti Termeni si Conditii.

9. INTELIROM este unicul detinator al informatiilor trimise de dumneavoastra, tratand acest subiect cu mare atentie, protectia datelor ocupand un loc important in politica noastra ca si firma. Va recomandam sa cititi: POLITICA de CONFIDENTIALITATE.

10. INTELIROM nu raspunde in nici un caz de continutul, atat grafic cat si contextual al site-urilor partenere sau celor din portofoliul nostru, deoarece, asa cum este prevazut si in contractele noastre, doar clientul final este responsabil de continut pe propriul site. Site-urile realizate de noi nu reprezinta mereu calitatea si/sau originalitatea noastra, acestea pot suferi mereu modificari facute de catre proprietar fara nici o notificare. Proprietarul decide mereu asupra starii si a continutului site-ului implementat de noi.

11. Clientul este de acord sa aiba o conduita adecvata, verbal si nu numai, in relatia cu personalul INTELIROM, sa nu solicite suport tehnic atunci cand nu este cazul, sa nu solicite in mod repetat solutionarea unor probleme inexistente sau care nu depind de INTELIROM, in caz contrar, accesul la: Contul de client, Sistemul de Tickete Suport, Info SMS si MyLoyalty ii va fi oprit imediat, fara notificare si personalul INTELIROM poate refuza preluare de alte proiecte viitoare ale clientului.

12. Clientii care beneficiaza de serviciile de hosting oferite de INTELIROM au obligatia sa citeasca: Termeni si conditii hosting.

13. INTELIROM nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea/inchiderea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de INTELIROM. Nu garantam acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de INTELIROM.

14. Este posibil ca, uneori, acest site sa contina inexactitati tehnice sau erori tipografice, iar noi nu garantam exactitatea informatiilor postate. Va rugam sa verificati ca utilizati cele mai recente versiuni ale paginilor din acest site Web si sa va asigurati ca informatiile sunt corecte si complete, inainte de a le utiliza pentru a lua decizii privind serviciile, produsele sau alte subiecte tratate pe acest site Web.
Daca o autoritate juridica competenta constata ca unul dintre termenii acestor termeni si conditii nu poate fi aplicat, nu este afectata validitatea celorlalti termeni ai acestortermeni si conditii, cu conditia ca respectiva neaplicabilitate sa nu aiba un impact important asupra drepturilor pe care le au partile in baza acestor termeni si conditii.

15. Utilizarea acestui site se face exclusiv pe propriul dumneavoastra risc. INTELIROM nu ofera nicio garantie ca acest site web va functiona fara intrerupere, fara intarzieri, si fara erori.
Intelegeti si acceptati ca, daca descarcatI sau obtinetI in alt fel materiale, informatii, produse, software, programe sau servicii din acest site web, facetI aceasta conform propriei decizii sI pe riscul dumneavoastra sI ca va revine exclusiv responsabilitatea pentru daunele care pot rezulta, cum ar fi pierderea datelor sau deteriorarea sistemului dumneavoastra informatic.

16. In cazul serviciilor de creare site si creare magazin online, in momentul in care INTELIROM furnizeaza userul si parola de la administrarea site-ului/magazinului online nu mai rapunde in niciun fel pentru problemele aparute ulterior cum ar fi: nefunctionare site/magazin online, intreruperi, sau orice alte probleme care cauzeaza sau pot cauza nefunctionalitatea in bune conditii a site-ului/magazinului online. Toata responsabilitatea privind buna functionare si legalitatea (toate aspectele juridicie) privind continutul site-ului/magazinului online, a pluginurilor utilizate, a temei si a platformei cad in sarcina CLIENTULUI care va fi direct raspunzator pentru tot ceea ce se gaseste pe domeniul web (site-ul) detinut de acesta

17. In masura permisa de lege, in niciun caz INTELIROM nu isi va asuma raspunderea fata de nicio parte, pentru niciun fel de dauna directa, indirecta, incidentala, speciala, caracteristica sau de consecinta, de niciun tip, indiferent cum este produsa de acest site web sau de un site sau o resursa la care este legat, la care face referire sau pe care o acceseaza acest site sau pentru utilizarea, descarcarea sau accesarea unor materiale, informatii, produse sau servicii, inclusiv, dar fara a se limita la, pierderile de profit, intreruperea unei afaceri, pierderea unor economii, pierderea de programe sau alte date, chiar daca INTELIROM a fost anuntat despre posibilitatea unor astfel de daune. Aceasta excludere si derogare privind raspunderea se aplica pentru toate cauzele actiunii, indiferent ca se bazeaza pe contract, garantie, prejudiciu sau alte teorii juridice.

18. In situatia in care un client sau un potential client dispune de mai multe cupoane/vouchere de reduceri pentru acelasi produs/serviciu oferit de Intelirom, acestea nu se vor cumula. Va fi valabil doar un singur cupon: cel cu reducerea cea mai mare pentru client.

19. Cuponele de reducere nu pot fi folosite la achizitionarea de solutii si servicii care au deja o reducere afisata.

Sfatuim clientii sa verifice acest document frecvent pentru a fi informati despre orice modificare, sau sa fie conectati la conturile nostre de Social Media: Facebook, Twitter, Google Plus pentru a fi la curent cu modificarile acestor Termeni si Conditii.

 

Politica de confidentialitate:

Pentru a ne imbunatati serviciile dar si pentru a raspunde intrebarilor tale, iti vom solicita informatii personale cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numarul de telefon, etc. Aceste informatii colectate nu sunt folosite pentru a iti transmite oferte despre serviciile si produsele INTELIROM GROUP SRL fara acordul tau. INTELIROM GROUP SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.intelirom.ro

Putem furniza informatii de ordin general cum ar fi traficul pe site si alte statistici catre terti, dar aceste informatii nu vor contine informatii cu caracter personal. Site-ul www.intelirom.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea informatiilor cu caracter tehnic despre vizitatori, informatii cum ar fi adresa de IP, sistemul de operare folosit, tipul browserului. Informatiile respective impreuna cu traficul realizat de tine pe site-ul www.intelirom.ro sunt colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea uzabilitatii site-ului nostru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,INTELIROM GROUP SRL va stoca in conditii de siguranta si doar pentru scopurile descrise mai sus, datele personale pe care le furnizezi.

Colectarea datelor personale

INTELIROM GROUP SRL, prin intermediului site-ului www.intelirom.ro, poate colecta date personale de la clientii sai, prin urmatoarele moduri:

direct de la vizitator – in momentul in care un vizitator se aboneaza la serviciile site-ului, ii sunt cerute date cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa, etc.);
automat – din raportul de trafic al serverului sau al altor aplicatii. Datele care pot fi colectate sunt: adresa de IP, ora vizitei, durata vizitei;
prin cookies – in momentul in care vizitati site-ul nostru este posibil sa va iti fie trimis un cookie pentru stocarea si urmarirea preferintelor tale.
Accesul la datele personale

INTELIROM GROUP SRL nu dezvaluie (in afara exceptiilor) nici un fel de date personale catre terte parti fara a avea acordul tau. Totusi exista si exceptii sau situatii speciale in care INTELIROM GROUP SRL poate dezvalui aceste informatii:

  • atunci cand legea in vigoare sau o institutie de control a statului o cere;
  • cand datele respective sunt necesare pentru a proteja interesele INTELIROM GROUP SRLPentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate, precum si sectiunea TERMENI SI CONDITII a site-ului. Vizitarea in continuare a acestui site inseamna acordul dumneavoastra cu privire la Politica de Confidentialitate prezentata in aceasta pagina.

INTELIROM GROUP SRL
Adresa sediu social: Str. Regimentul 11 Siret, nr.38, bl.C29, cam.2, mun. Galati, judetul Galati
Cod fiscal: 35830481
Reg.com, J17/491/2016
CONT: RO88INGB0000999905785086
ING BANK
e-mail contact: contact(@)intelirom.ro)

Ultima actualizare a termeilor si conditiilor, inclusiv politica de confidentialitate: 05.05.2017