Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de site-ul www.intelirom.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

www.intelirom.ro va fi numit in continuare INTELIROM.

Conditii Generale

1. INTELIROM  nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de SITE.

2. Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi trimise catre noi prin formularele existente in SITE, inclusiv la pagina de CONTACT sau prin telefonul publicat in acest site.

3. Utilizatorul are obligatia de a ne furniza date corecte cu privire la proiect si la datele de contact.  INTELIROM nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

4. INTELIROM nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

5. Nu puteti copia si printa continutul SITE-ului fara acordul scris a INTELIROM, acord oferit exclusiv de la adresa de email contact(@)intelirom.ro

6.  Toate serviciile prezentate pe INTELIROM se supun termenilor si conditiilor contractuale stipulate in contractele de prestari servicii pe care INTELIROM le semneaza cu clientii sai.  Aceste conditii sunt negociabile de catre parti si pot fi modificate in timp, conform normelor legale, printr-un act aditional semnat de ambele parti.

7.  Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.intelirom.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre INTELIROM si vizitatori/utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. Fiind de acord cu a acesti Termeni si Conditii, vizitatorii/utilizatorii isi asuma in totalitate aceste riscuri.

8. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere INTELIROM pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prevazute de acesti Termeni si Conditii.

9. INTELIROM este unicul detinator al informatiilor trimise de dumneavoastra, tratand acest subiect cu mare atentie, protectia datelor ocupand un loc important in politica noastra ca si firma. Va recomandam sa cititi: POLITICA de CONFIDENTIALITATE.

10. INTELIROM nu raspunde in nici un caz de continutul, atat grafic cat si contextual al site-urilor partenere sau celor din portofoliul nostru, deoarece, asa cum este prevazut si in contractele noastre, doar clientul final este responsabil de continut pe propriul site. Site-urile realizate de noi nu reprezinta mereu calitatea si/sau originalitatea noastra, acestea pot suferi mereu modificari facute de catre proprietar fara nici o notificare. Proprietarul decide mereu asupra starii si a continutului site-ului implementat de noi.

11. Clientul este de acord sa aiba o conduita adecvata, verbal si nu numai,  in relatia cu personalul INTELIROM, sa nu solicite suport tehnic atunci cand nu este cazul, sa nu solicite in mod repetat solutionarea unor probleme inexistente sau care nu depind de INTELIROM, in caz contrar, accesul la: Contul de client, Sistemul de Tickete Suport, Info SMS si MyLoyaltyl ii va fi oprit imediat, fara notificare si personalul INTELIROM poate refuza preluare de alte proiecte viitoare  ale clientului.

Sfatuim clientii sa verifice acest document frecvent pentru a fi informati despre orice modificare, sau sa fie conectati la conturile nostre de Social Media:  Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn,  pentru a fi la curent cu modificarile acestor Termeni si Conditii.

 Citeste (aici) termenii si conditiile serviciului de hosting.