cosul meu
0

Niciun produs în coș.

Cod etic

1. Echipa Intelirom ™ se va ocupa de proiectele clientului cu maximum de implicare, in orice stadiu al proiectului.

2. Intelirom ™ respecta intocmai conditiile contractuale, fara exceptie.

3. Nu vom distribui niciodata si in nicio situatie adrese de email, date de contact, parole sau alte informatii considerate confidentiale, ale clientilor catre alte persoane, decat cu acordul scris al clientului.

4. Nu vom utiliza virusi, malware sau alte programe daunatoare in site-urile clientilor sau in PC-urile pe care Intelirom ™ le administreaza de la distanta.

5. Echipa Intelirom ™ stie sa spuna NU. In cazul in care nu suntem convinsi 100% ca putem realiza proiectul solicitat la un nivel de calitate maxima, informam clientul de acest lucru si cautam alte solutii (externalizare/recomandare la parteneri), in vederea solutionarii cerintelor.

6. Echipa Intelirom ™  nu va prelua proiecte ce prezinta un risc de alterare a reputatiei noastre sau a clientului, ci vom incerca sa ajungem la un acord benefic pentru ambele parti.

7. Intelirom ™ nu utilizeaza publicitate inselatoare si subliminala, nici in cazul nostru dar si nici pentru clienti.

8.  Intelirom ™ dispune de un sistem de management al clientilor foarte performant,  fapt ce ne ajuta sa ne familiarizam cu mediul de afaceri al clientului si cu viziunea acestuia. Astfel, vom depune eforturi si vom actiona  in interesul clientului nostru in limitele responsabilitatii noastre profesionale.

9.  Nu vom accepta cu buna stiinta  instructiuni de la un client sau de la orice alta persoana, de a actiona impotriva drepturilor altei persoane.