cosul meu
0

Niciun produs in cos

Termeni si Conditii hosting

Urmatorii sunt termenii unui acord intre dumneavoastra si INTELIROM GROUP SRL. Prin accesarea sau utilizarea acestui site web si a prezentei pagini, confirmati ca ati citit, intelegeti si acceptati acesti termeni. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati acest site web si/sau serviciile oferite de INTELIROM GROUP SRL.
Orice client al serviciilor de hosting oferite de INTELIROM GROUP SRL are obligatia sa citesca si sa fie de acord cu acesti termeni si conditii de furnizare a serviciului de hosting (gazduire).

Contract de gazduire web – hosting

Documentul cu valoare de contract, este reglementat de prevederile legii contractului la distanta si cea a comertului electronic:
– ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– LEGEA nr.365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic

Cuprins:

– Capitolul 1 – Notiuni Introductive
– Capitolul 2 – Obiectul si valoarea contractului
– Capitolul 3 – Durata contractului
– Capitolul 4 – Comenzi, modalitati si termene de plata
– Capitolul 5 – Drepturile si obligatiile partilor
– Capitolul 6 – Raspunderea limitata
– Capitolul 7 – Incetarea contractului
– Capitolul 8 – Dispozitii finale

Capitolul 1 – Notiuni Introductive
a) INTELIROM poate folosi datele solicitate clientilor pentru intocmirea unor contracte sau pentru intocmirea facturilor fiscale pentru produsele si serviciile furnizate catre Client.
b) Societatea comerciala INTELIROM GROUP SRL, Cod fiscal: 35830481, Reg.com, J17/491/2016, CONT: RO88INGB0000999905785086, ING BANK, e-mail contact: contact(@)intelirom.ro) va fi numita in continuare INTELIROM.

Capitolul 2. Obiectul si valoarea contractului
a) Obiectul contractului il constituie serviciul de gazduire a site-ului web al Clientului.
Pct.1
a) Valoarea contractului este suma inscrisa in factura trimsa catre Client de INTELIROM pe e-mail.
b) Preturile afisate in acest magazin online pot suferi modificari in functie de particularitatilor fiecarui proiect in parte sau de personalizarile dorite de Client.

Capitolul 3. Durata contractului.
a) Prezentul contract intra in vigoare in momentul gazduiriii domeniului/domeniilor Clientului.
b) Valabilitatea contractuluie nelimitata.

Capitolul 4. Comenzi, modalitati si termene de plata
a) Comenzile se vor face online (accesand adresa web: www.intelirom.ro) si telefonic.
b)Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor si/sau produselor comandate in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.
c) Clientul are obligatia sa introduca in formularele de comanda date complete, corecte si reale, neindeplinirea acestei obligatii atragand dupa sine anularea comenzii si/sau stergerea contului Clientului. INTELIROM nu poate raspunde pentru neplacerile ce pot fi cauzate de furnizarea de catre Client a unor date care nu sunt complete, corecte si reale.
d) Prin prin apasarea pe butonul “TRIMITE”, beneficiarul declara ca a furnizat date corecte, complete si actuale si ca este de acord cu termenii acestui contract.
e) Dupa finalizarea comenzii echipa INTELIROM va lua legatura prin email cu Clientul si va demara procedurile de gazduire a domeniului sau ale domeniilor furnizate de Client si va asigura asistenta necesara acestor proceduri de gazduire.
f) Inceperea furnizarii serviciului de gazduire web catre Client se face in maximum 24 de ore de la stabilirea detaliilor colaborarii intre INTELIROM si Client.
g) Dupa finalizarea procedurilor de gazduire, INTELIROM va trimite catre client un email, ce contine toate datele de logare la FTP si cpanel pentru domeniul/domeniile gazduite.
h) Clientul va primi o factura fiscala din partea INTELIROM.
i) Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 7 zile lucratoare daca nu s-a inregistrat plata de la Client.

Capitolul 5. Drepturile si obligatiile partilor

1) Drepturile si obligatiile INTELIROM

a) INTELIROM se obliga sa asigure spatiul web necesar pentru gazduirea site-ului Clientului, conform planului de gazduire web ales de Client.
b) INTELIROM se obliga sa asigure confidentialitatea parolelor de acces ale Clientului si sa remedieze problemele de natura tehnica ce impiedica functionarea normala a serviciului de gazduire web si care revin atributiilor INTELIROM (configurari incorecte realizate de INTELIROM, aspecte necorespunzatoare cu cele prezentate in acest contract).
c) INTELIROM nu are dreptul sa modifice web site-ul Clientului fara acordul acestuia.
d) INTELIROM are dreptul de a inceta prestarea serviciului in cazul neplatii facturilor in termen de 7 zile lucratoare de la emiterea acestora sau a nerespectarii conditiilor contractului de catre Client.

2) Drepturile si obligatiile Clientului.

a) Clientul are dreptul de a semnala eventualele nereguli sau erori care impiedica buna functionare a site-ului, blog-ului sau a magazinului online si care tin de gazduirea acestora.
b) Clientul nu poate transfera drepturile si/sau obligatiile ce ii revin prin prezentul contract fara acordul scris al INTELIROM , iar noul Client va trebui sa accepte in scris indeplinirea obligatiilor contractuale fata de INTELIROM.
c) Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii confidentiale. Daca exista orice suspiciune ca aceste informatii sunt compromise, Clientul trebuie sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand serviciul de tickete online.
d) Clientul are obligatia si responsabilitatea de a-si crea si downloada propriile backup-uri din panoul de control (cPanel).
e) Clientul se obliga sa nu foloseasca contul de gazduire achizitionat de la INTELIROM sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru gazduirea, comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul(una) din urmatoarele :

 • Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen;
 • Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase;
 • Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarei terte parti;
 • Activitati ilegale cum ar fi: phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, identity theft, raspandirea de virusi informatici, keyloggere, troieni, warez (mp3, avi, muzica, filme, programe/software fara a detine drept de autor si/sau distributie),etc.;
 •  Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura;
 • Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale;
 • Websiteuri cu Sisteme MLM (multi level marketing) – Jocuri Piramidale;
 • Sisteme Topsite sau Ranking;
 • IRC (mirc, mirc bots, etc), Anonimizator, Chat room-uri fara a include scripturile standard din panoul de control;
 • Stocarea de fisiere (ex.: filme, fisiere mp3, arhive, poze personale, fisiere de back-up, fisiere executabile (.exe, .bat,.dll) sau alte fisiere care nu au legatura cu site-ul Clientului sau nu sunt folosite in cadrul site-ului, etc);
 • Gazduire e-mail gratuit, torrent, torrent tracker, free download si/sau free upload (download ori upload gratuit), hub-uri peer 2 peer (DC++, etc);
 • Audio/video streaming si/sau orice fel de real-time streaming cum ar fi radiourile sau televiziunile online, videochat, orice fel de jocuri online, servere de jocuri, conexiuni cu servere de jocuri, colectare statistici din servere de jocuri;
 • Orice continut considerat de INTELIROM ca fiind daunator;
  In caz contrar, serviciul de gazduire web va fi suspendat sau sters fara notificare prealabila si fara rambursarea sumei platite pentru gazduire.

f) Orice alte scripturi vor fi dezactivate sau sterse fara notificare prealabila, iar in cazurile grave sau de recidiva contul va fi anulat, fara restituirea sumei platite pentru gazduire.
g) Clientul este de acord sa aiba o conduita adecvata in relatia cu personalul INTELIROM , sa nu solicite support tehnic atunci cand nu este cazul, sa nu solicite in mod repetat solutionarea unor probleme inexistente sau care nu depind de INTELIROM, in caz contrar, contul de gazduire poate fi suspendat cu o singura notificare prealabila.
h) Clientul este de acord sa nu foloseasca excesiv resursele serverului. In cazul in care contul de gazduire web al Clientului utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor, etc.), INTELIROM poate lua masuri de corectie prin inchiderea de procese, dezactivarea si/sau suspendarea contului de gazduire, etc., pentru a mentine stabilitatea si in general buna functionare a serverului.
i) In unele cazuri conturile sunt suspendate automat, de catre scripturi/programe de control si monitorizare, instalate pe server, fara interventie umana, cand se atinge limita resurselor alocate sau cand sunt detectate activitati ilegale.
j) Clientul poate sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea resurselor pe care le are alocate, pentru a evita suspendarea contului de gazduire web. Constituie responsabilitatea Clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita imbunatatirea pachetului, pentru a evita astfel suspendarea contului pentru depasirea resurselor alocate.
k) Clientul nu are voie sa ruleze mai mult de 10 procese simultane per user, sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 10% din puterea CPU la un moment dat sau sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 128MB din memoria RAM la un moment dat. Bazele de date sunt limitate la maxim, 16 conexiuni simultane cu un timp maxim de interogare (query time) de 8 secunde. Scripturile programate cronologic (Cron jobs) nu pot fi executate si/sau rulate la intervale mai mici de 15 minute, in caz contrar ele vor fi moderate automat sa ruleze la intervale de cel putin 15 minute. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor,etc.), contul poate fi suspendat pentru a mentine buna functionare a serverului.

Politica ANTI-SPAM:

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate pentru promovarea oricarui site, serviciu sau produs, utilizand serviciul de gazduire INTELIROM pentru promovarea oricarui site gazduit de INTELIROM va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al Clientului, fara restituirea sumei platite pentru gazduire.

Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin metode “opt-in” si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:

 • Include expresia “Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte expresii asemanatoare,
 • Daca datele de indentificare ale expeditorului sunt incorecte,
 • Daca nu puteti demonstra ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs,
 • Daca procedura de retragere (opt-out) din baza de date cu adrese de e-mail nu functioneaza.Va rugam cititi legislatia in vigoare:
  Lege nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic ( www.legi-internet.ro/index.php?id=22 )
  Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Numarul maxim de mesaje e-mail care pot fi trimise pe ora de pe un domeniu a fost limitat la 200 pentru prevenirea SPAM-ului, numarul de logari la mail este de maxim 180 pe ora, depasirea acestor limite atrage dupa sine suspendarea contului de gazduire web pentru mentinerea in buna functionare a serverului.

Capitolul 6. Raspunderea limitata

a) INTELIROM nu poate fi considerata responsabila pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.
b) Clientul este de acord sa garanteze si sa considere INTELIROM nevinovat in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune Clientului.

Capitolul 7. Incetarea contractului

a) Contractul se poate rezilia cu acordul ambelor parti, in termenul de valabilitate, fara plata de daune, daca au fost achitate integral obligatiile.
b) Clientul are dreptul sa notifice in scris INTELIROM ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 (cicncisprezece) zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la intrarea in vigoare a contractului.
c) In perioada achitata in avans de catre Client, Clientul nu poate uza de clauza prevazuta la Cap. 7 lit.b).
d) In termen de 14 zile de la neplata ultimei facturi, prezentul contract se reziliaza de drept fara indeplinirea oricarei alte formalitati iar serviciile de care beneficiaza Clientul sunt desfiintate (sterse definitiv de pe server).

Capitolul 8. Dispozitii finale

a) INTELIROM isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor contractuale de catre Client si nici pentru refuzarea platii serviciilor prestate de INTELIROM.
b) INTELIROM nu va fi responsabil pentru informatiile afisate pe site-ul Clientului. Responsabilitatea pentru aceste informatii apartine exclusiv Clientului.
c) In cazul incetarii serviciilor ca urmare a nerespectarii contractului de catre Client, INTELIROM nu este responsabil cu despagubirea Clientului pentru platile efectuate.
d) Prevederile prezentului contract sunt guvernate de legea romana iar partile se angajeaza irevocabil sa recunoasca jurisdictia exclusiva a acesteia in caz de litigiu.
e) Orice neintelegeri rezultand din derularea prezentului contract se vor solutiona pe cale amiabila. In situatia in care nu se ajunge la o solutie pe aceasta cale, partile se vor adresa instantelor romanesti competente.
f) INTELIROM nu va fi raspunzator fata de CLIENT sau terte persoane pentru nici o dauna, pierdere de profit, beneficii nerealizate, ratarea unor oportunitati de afaceri sau alte pierderi suferite de CLIENT sau terte persoane, direct sau indirect, ca urmare a folosirii serviciilor de hositting oferite de INTELIROM. In toate cazurile raspunderea PRESTATORULUI este limitata la valoarea unui an de abonament platit de CLIENT.
g) Clientii trebuie sa tina cont de faptul ca prin incalcarea prezentelor prevederi pot raspunde penal sau civil in fata legii.
h) Ne revine dreptul de a adauga, anula sau modifica termeni si conditii continute in prezentul document, caracteristicile planurilor de gazduire web, preturile serviciilor si produselor oferite, precum si continutul siteului oricand, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre Client si nici pentru refuzarea platii serviciilor prestate de INTELIROM.

Garantia Uptime

a) Serviciile de gazduire web oferite de catre compania noastra garanteaza un uptime mediu de 99,9% . In cazul unui uptime mai mic decat cel garantat, INTELIROM se obliga, la cererea Clientului, sa crediteze contul acestuia, procentual din valoarea abonamentului lunar, astfel: 10% pentru uptime intre 99.9% si 99%, 25% pentru uptime intre 99% si 98%, 50% pentru uptime intre 98% si 95%, 75% pentru uptime intre 95% si 90% si 100% pentru uptime sub 90%.

b) Sunt exceptii urmatoarele:
Situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa (scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale. Lucrari de intretinere anuntate sau in situatii critice, upgrade-uri ale serverelor.

Sfatuim clientii sa verifice acest document frecvent pentru a fi informati despre orice modificare, sau sa fie conectati la conturile nostre de Social Media: Facebook, Twitter, Google Plus pentru a fi la curent cu modificarile acestor Termeni si Conditii.

Ultima actualizare: 05.05.2017