cosul meu
0

Niciun produs în coș.

Pe scurt: Ce este SEO ?

ce-este-seoSEO este acronimul de la Search Engine Optimization sau Search Engine Optimizer  – OPTIMZARE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE. Putem spune ca SEO reprezinta o  suita de tehnici si strategii ce au ca drept scop afisarea unui site (a se intelege si magazin online, blog..etc) pe pozitii cat mai inalte in motoarele de cautare.

 

In Romania, 97 % din utilizatorii de internet folosesc motorul de cautare Google pentru a cauta informatii. Un site bine optimizat pentru Google va fi relevat in primele pagini cu rezultate, ideal in prima pagina,  in urma cautarii unor cuvinte cheie (vezi imagina articolului ca exemplu).

 

SEO este cu totul altceva decat web design-ul. Am tinut sa fac aceasta precizare deoarece un procent destul de semnificativ de persoane cu care am intrat in contact cred ca un site are ” livrat din fabrica „si SEO, in conditiile in care a fost contractata decat partea de creare site.

 

Optimizarea unui site este partea mai grea si mai delicata pentru un furnizor de serviicii SEO  si ceai mai costisitoare financiar pentru beneficiar.
Nu incerca sa iti optimizezi singur site-ul dupa informatii citite pe internet sau auzite candva. O singura greseala iti poate aduce penalizarea din partea motorului de cautare. Cel mai bine este sa apelezi la un consultant SEO pentru acest gen de servicii.

 

Despre etica in optimizarea pentru motoarele de cautare, tehnici recomandate, cum sa investesti inteligent in SEO si multe alte informatii pe aceasta tema vom scrie in articolele urmatoare.

Investeste inteligent!