cosul meu
0

Niciun produs în coș.

De ce ar trebui sa-ti infintezi firma printr-un centru de consultanta?

Guest post scris de Bogdan (Prima Consult)


Cele trei avantaje pentru care trebuie sa infiintezi o firma printr-un centru de consultanta.

Infiintare firmaUn consultant de specialitate te poate scapa, printre altele, de orele pierdute la Registrul Comertului, de bataiile de cap privind completarea actelor. In plus, chiar si financiar poti iesi mai avatajos, pentru ca o greseala la intocmirea documentelor societatii comerciale te poate costa foarte scump la un control al autoritatilor.

Consultanta data de un specialist ofera foarte multe avantaje, iar tariful cerut de un centru de consultata, cum este spre exemplu Prima Consult – de pe strada Portului (Galati) langa BCR, aproape vizavi de sediul Registrului Comertului – este unul suportabil. In jur de o suta de lei pentru infiintare firma. In schimbul acestei sume, viitorul administrator sau asociat are parte de o serie de facilitati si de siguranta ca va desfasura legal o afacere. Rezumand avantajele, se poate spune ca beneficiind de consultanta de specialitate pe termen scurt – nu se mai pierd inutil zile intregi la ghiseele de la Registrul Comertului si pe termen lung – societatea este infiintata corect tinand cont de domeniul de activitate al companiei.

Infiintare firma. De ce sa alegi un centru de consultanta?

 – Fentezi birocratia

In loc sa se piarda doua zile pentru infiintarea unui srl, atat cât va trebuie la Registrul Comertului, specialistii de la Prima Consult rezolva la cheie toate actele in maxim o ora. A doua zi se poate trece pe la centrul de consultanta doar pentru ridicarea documentelor.

 – Sfaturi legislative

Legislatia romaneasca este stufoasa si alambicata, asa ca pentru a desfasura chiar si o mica afacere trebuie cunoscute secretele sale. Asta pentru a nu avea suprize neplacute la un eventual control al autoritatilor, in special un control al institutiilor fiscale. Asa ca pentru a beneficia de o firma corect intocmita pentru a desfasura un anumit tip de afaceri, este util sa apelati la un centru de consultanta. “Serviciile noastre sunt de o inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de specialisti in domeniul fiscal, financiar contabil si juridic, astfel incat sa va desfasurati in deplina legitimitate afacerea”, sustin reprezentantii Prima Consult. Specialistii centrului de consultanta ofera si siguranta ca “apeland la noi aveti si garantia lucrului bine facut, care se traduce prin acte si documente intocmite conform normelor si legilor in vigoare”.

– Este ieftin

Nu trebuie sa va imaginati ca taxele percepute de centrul de consultanta sunt imense, orice actionar sau administrator si le poate permite. Infiintarea unui srl costa intre 50-100 de lei, in functie de natura societaii comerciale.

Cat costa inregistrarea unei firme?
Dupa 1 februarie, inregistrarea unei firme costa în jur de 550 de lei plus 200 lei capital social.

Investeste inteligent!