cosul meu
0

Niciun produs în coș.

De ce nu se mai poate SITE fara CMS ?

site-cu-cms-administrarePentru ca vremurile cand un simplu site in html, fara posibilitatea de a actualiza/modifica/sterge singur continutul au trecut.
Inainte sa iei decizia de a lansa un site sau de a contracta un web designer sa  faca un re-design la siteul tau actual, trebuie neaparat sa ai in vedere si modul de actualizarea a informatiilor dupa lansarea siteului.

Un CMS (sistem de management al continutului) este un „must-have” , mai ales acum, cand traim intr-o viteaza extraordinara, ce nu poate depinde de timpul sau cheful web designer-ului.

Tu ai nevoie sa iti faci cunoscuta foarte repede noua oferta,  sa completezi datele de  contact, sau sa stergi informatiile din site ce nu mai sunt relevante. In consecinta, cere web designer-ului informatii despre sistemul CMS utilizat, un demo live sau macar imagini cu partea de administrare.

Este foarte important modul in care se pot aduce modificari ulterioare pe continut, in special imagini si text, pagini sau categorii. Avand un sistem de administrare a informatiilor din site nu mai depinzi de nimeni sa intervina pentru tine sa elimine sau sa adauge noi informatii. Poti rezolva tu in cateva minute.
CMS-ul iti faciliteaza modificarea informatiilor fara sa ai nevoie de cunostinte de php, html, mysql…etc.  Un tutorial din partea dezvoltatorului in care iti explica cum si ce trebuie sa faci este deajuns.

Un CMS bun faca ca actualizare siteului tau sa fie mai simpla ca oricand.

Ca sa rezumam totul printr-o intrebare: dupa ce lansezi siteul care varianta din cele de mai jos o agreezi pentru a avea un site actualizat mereu:
a) trimiti informatiile web-designer-ului si astepti sa le publice ? eventual mai si platesti un abonament lunar ?
b) le publici singur, rapid,  cu ajutorul propriului sistem de gestiune a continutului ?

Da. Si noi tot la varianta „b”ne gandeam. De accea un site fara CMS nu se mai poate !