cosul meu
0

Niciun produs în coș.

Referinte

„Suntem incantati sa colaboram cu Intelirom pentru ca sunt cea mai serioasa firma cu care am lucrat pana in acest moment. Au raspuns intotdeauna prompt solicitarilor noastre iar rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor.  Ii vom recomanda oricand cu incredere.”

Laura Moisa
Noventis International


„Către echipa Intelirom,

Va scriu pentru a va multumi acum, cand gratie stradaniei si priceperii dumneavoastra, mariannazat.ro a devenit o realitate virtuala. Dincolo de relația contractuala, o bucata de hartie continand drepturi si obligatii, ramane bucuria intalnirii unor oameni saritori si profesionisti. Fiindca asta reprezinta Intelirom un colectiv de oameni dedicati si generosi!”

Cu multumiri,
Av. Marian Nazat


„Calitatea serviciilor si seriozitatea sunt numai cateva dintre atributele pe care le  putem asocia brandului INTELIROM si care ne-au determinat sa va consideram un  partener de incredere. Tuturor solicitarilor noastre li s-au raspuns cu eficienta si promptitudine. Intotdeauna  ati gasit cea mai buna solutie pentru dorintele noastre. Alaturi de acestea, modalitatea de  comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor clientului ne-a convins ca sunteti cea mai buna alegere. Stim ca ne putem baza pe serviciile dumneavoastra, servicii pe care le vom  recomanda si partenerilor nostri.”

Vlad Marcu
EJOT Romania SRL


„Colaborez de 2 ani cu echipa Intelirom.  Tin sa multumesc echipei Intelirom pentru  priceperea, promptitudinea, seriozitatea si amabilitatea – intr-un cuvant  profesionalismul de care au dat dovada pe tot parcursul acestei colaborari, pe care mi-o doresc in continuare si o recomand calduros si altor clienti.  Va doresc succes pe viitor si fie ca munca adevaratilor profesionisti  sa fie recunoscuta si pretuita! (12.02.2013)”

Dr. Ovidiu Vasile Secara
SECOROSSI  GROUP


„Am avut placerea sa il cunosc si sa colaborez cu Intelirom.. A proiectat si a condus proiectul platformei web si a sistemului de e-learning al departamentului de Radiologie pentru studentii nostri. Cu mare placere recunosc faptul ca echipa Intelirom a conceput si a dezvoltat o noua infrastructura online in functie de obiectivele si nevoile pe care le-am evidentiat.

Succesul activitatii sale a fost evidentiat prin crestea utilizarii platformei de e-learnig de catre studentii de Radiologie si Imagistica Medicala Targu Mures. De asemenea, echipa este un excelent „rezolvator” de probleme, deoarece  nu a ezitat sa invete si sa ajute la rezolvarea problemelor dincolo de gama sa de cunostinte. Pe parcusul derularii proiecutului in care am lucrat impreuna s-a dovedit a avea abilitati organizationale exemplare.

Avand in vedere aspectele mentionate anterior, recomand cu mandrie echipa Intelirom, deoarece este fi un atu valoros.”

Cu stima,
Prof. Dr. Mircea Buruian
Presedinte si sef al Departamentului de Radiologie si Imagistica Medicala Targu Mures


„Felicitari sincere pentru modul in care am colaborat si colaboram cu  dumneavoastra si pentru felul in care va desfasurati activitatea profesionala din domeniul IT si marketing online.
Am fost surprins in mod placut de agreabilitatea, profesionalismul,  consistenta si varietatea solutiilor propuse incat consideram ca este o placere sa colaboram in continuare si va recomandam cu caldura si altor posibili colaboratori interesati de serviciile pe care le oferiti.  Va dorim succes deplin in toate activitatile desfasurate in continuare (11 decembrie 2013).”

Lupsa Marinel
LUPSA Consult Audit Management SRL


„Doresc sa va felicit, si sa va  multumesc pentru modul in care ati abordat crearea site-urilor noastre. Consider ca ati dat dovada de multa seriozitate profesionalism, am avut o comunicare si o colaborare foarte buna pe parcursul derularii proiectului.
Va vom recomanda cu incredere.”

Gheorghe Szasz
Latirom Forest Product SRL


„Cand nu lucrez scriu. Am investit mult intr-o publicatie de suflet si am suferit atunci cand aceasta  a fost afectata de maladiile internetului. In acele momente am descoperit echipa Intelirom. Am impartasit acestei echipe ofurile si doleantele mele si am primit mai mult decat m-am asteptat.
Au trecut aproape doi ani de cand colaborez cu Intelirom si sunt foarte multumit, Impreuna, am gasit cele mai optime solutii pentu a mentine publicatia la standarde foarte bune. Perseverenta, promptitudinea, aplicabilitatea pe profilul clientul si dorintele acestuia, determinarea si  profesionalismul echipei Intelirom sunt reperele, calitatile pentru care si acum sunt clientul lor. Multumesc INTELIROM.”

Dan STRAUTI
Senior editor AutoStiri


„Multumesc echipei INTELIROM pentru seriozitatea si profesionalismul dovedit.  Va recomandam cu incredere si altor colaboratori si va dorim mult succes in proiectele viitoare!”

Diosean Marinela
Sistem Protect Humans SRL

„Multumim pe aceasta cale echipei INTELIROM si recomandam cu incredere seriozitatea si profesionalismul dovedit. Tot pe aceasta cale le uram mult succes in proiectele ce vor urma.”

Anton Nicolae | FUEL TANK INC. S.R.L

„Multumesc firmei INTELIROM pentru seriozitatea si profesionalismul oferit in dezvoltarea proiectelor noastre si pentru consilierea oferita.

Recomandam cu incredere mai departe.”

Miller Ileana | Miller Tur Construct 

„Multumim echipei INTELIROM pentru modul in care s-au derulat lucrarile solicitate. Rapiditatea si profesionalismul dvs. ne determina sa va recomandam sincer si altor colaboratori. Va dorim succes in tot ceea ce faceti!”

Vera Axinte | Audit Expert Consult SRL

„Va multumim pentru profesionalism, pricepere si o foarte buna comunicare. Va recomandam cu incredere viitorilor clienti si va dorim mult succes in toate proiectele!”

Radu Popescu | Meissel and Holz

„Va felicitam pentru profesionalismul de care dati dovada si va multumim pentru serviciile de calitate oferite, promptitudine, amabilitate si atentia la detalii”

Diana Antonia Vlada Udrea | Expert Workout

„Echipa INTELIROM a dat dovada de seriozitate si profesionalism de aceea ii recomandam cu toata increderea. Serviciile oferite au fost peste asteptarile noastre si pentru asta dorim sa va multumim si sa va uram succes pe viitor.”

Stamate Sorin | Agro Total

„Profesionisti adevarati pe care te poti baza! O echipa care se dedica total proiectelor in care sunt implicati si care iti sunt alaturi atunci cand ai nevoie. Sunt multumit de nivelul profesional de consultata si proptitudinea rezolvarii solicitarilor de ordin tehnic. Recomand cu incredere!”

Razvan Banu | Boof Media

„Sunt foarte multumit de solutiile propuse, de profesionalismul managerului de proiect si pe viitor voi recomanda si eu INTELIROM.”
Vasile Cernat | Adeco Services Grup

„Sunt multumit de nivelul profesional de consultata si promptitudinea rezolvarii solicitarilor de ordin tehnic. Sunt multumim de colaboarea cu Intelirom.”

Razvan Atodiresei | SelPreo Romania

„Colaborarea cu INTELIROM a fost si ramane pentru mine de referinta in ceea ce priveste calitatea  serviciilor IT oferite.
Profesionalismul, promptitudinea si deschiderea in comunicare, au fost calitatile care m-au determinat sa optez pentru serviciile oferite de INTELIROM.  Sunt unul dintre clientii care, de la primul contact am simtit ca voi avea alaturi de mine in  dezvoltarea proiectului online un partener de incredere pe care ma pot baza, care imi intelege  nevoile si imi ofera raspunsul cel mai eficient in timpul cel mai scurt.
A contat pentru mine ca m-am simtit ascultata si inteleasa si ca am primit solutii pentru solicitarile mele si propuneri  pentru imbunatatirea produsului final asa cum eu nu anticipasem, iar rezultatul a raspuns pe deplin asteptarilor si nevoilor mele.

Am construit o relatie de incredere si colaborare bazata pe o foarte buna comunicare, ceea ce a fost un lucru extrem de important pentru mine pentru ca am primit exact solutiile de care aveam nevoie. Pentru felul in care a fost administrata relatia cu mine, clientul, pentru produsul profesional eficient si bine implementat pe care mi l-au oferit, pentru promptitudine, atentia la nevoile  mele, raportul pret-calitatea serviciilor oferite si modul in care resimt insotirea si asistenta  pentru buna desfasurare in continuare, recomand cu incredere INTELIROM ca parteneri  seriosi pe care te poti baza si de care vei fi cu siguranta multumit.

Cu recunostinta, recomand cu caldura si pastrez cu incredere relatia de colaborare pentru viitor.”

Aniela Sarbu
Psiholog