Pentru a ne imbunatati serviciile dar si pentru a raspunde intrebarilor tale, iti vom solicita informatii personale cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numarul de telefon, etc. Aceste informatii colectate nu sunt folosite pentru a iti transmite oferte despre serviciile si produsele INTELIROM fara acordul tau. INTELIROM se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.intelirom.ro

Informatiile personale nu vor fi transmise catre alti terti. Putem furniza informatii de ordin general cum ar fi traficul pe site si alte statistici catre terti, dar aceste informatii nu vor contine informatii cu caracter personal. Site-ul www.intelirom.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea informatiilor cu caracter tehnic despre vizitatori, informatii cum ar fi adresa de IP, sistemul de operare folosit, tipul browserului. Informatiile respective impreuna cu traficul realizat de tine pe site-ul www.intelirom.ro sunt colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea uzabilitatii site-ului nostru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, INTELIROM va stoca in conditii de siguranta si doar pentru scopurile descrise mai sus, datele personale pe care le furnizezi.

COLECTAREA DATELOR PERSONALE

INTELIROM, prin intermediului site-ului www.intelirom.ro, poate colecta date personale de la clientii sai, prin urmatoarele moduri:

  • direct de la vizitator – in momentul in care un vizitator se aboneaza la serviciile site-ului, ii sunt cerute date cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa, etc.);
  • automat – din raportul de trafic al serverului sau al altor aplicatii. Datele care pot fi colectate sunt: adresa de IP, ora vizitei, durata vizitei;
  • prin cookies – in momentul in care vizitati site-ul nostru este posibil sa va iti fie trimis un cookie pentru stocarea si urmarirea preferintelor tale.

ACCESUL LA DATELE PERSONALE

INTELIROM nu dezvaluie (in afara exceptiilor) nici un fel de date personale catre terte parti fara a avea acordul tau Totusi exista si exceptii sau situatii speciale in care INTELIROM poate dezvalui aceste informatii:

  1. atunci cand legea in vigoare sau o institutie de control a statului o cere;
  2. cand datele respective sunt necesare pentru a proteja interesele INTELIROM.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti aceste reguli in totalitate, precum si sectiunea TERMENI SI CONDITII a site-ului. Vizitarea in continuare a acestui site inseamna acordul tau cu privire la Politica de  Confidentialitate prezentata mai sus.